منح فولبرايت للعام 2018/2019

يدعوكم مكتب العلاقات الدولية للتقديم في منح فولبرايت للعام 2018/2019

يرجى زيارة الموقع للتعرف على شروط المنح وكيفية التقديم قبل 15/7/2017

The Fulbright Commission in Egypt is pleased to announce the annual competition for the Hubert H. Humphrey Fellowship Program. This one-year Fellowship program is offered to young and mid-career professionals who have a proven track record of leadership, a public service commitment, and the capacity to benefit from a program of independent non-degree study at a leading U.S. university, as well as a wide variety of professional development activities, including conducting independent projects, participating in an internship or a professional affiliation, meetings and consultations with U.S. faculty or experts, field trips, and special seminars. The Humphrey Program was initiated in 1978 to honor the memory and accomplishments of the late Senator and Vice President, Hubert H. Humphrey.

أنت هنا: الرئيسية منح فولبرايت للعام 2018/2019