منح دراسية في اليونان للحصول على الماجستير في الزراعة المستدامة

يمكن لطلاب كلية الزراعة وطلاب كلية العلوم سواء برامج النبات أو البيوتكنولوجي التقديم من خلال:

The Mediterranean Agronomic Institute of Chania will offer for the 14th consecutive year, the MSc Programme in "Sustainable Agriculture".
This opportunity will bring full scholarships, encompassing tuition fees, accommodation and full board, will be made available to 2-3 excelling university graduates during the academic year 2016-2017.
Know more about requirements:
It is my firm belief that the provision of such opportunities to students with proven academic ability will greatly benefit the student and our respective institutions (leaflet attached).
Please note that MAICh is an anglophone institute and as such all prospective candidates will be expected to have a good command of the English language.

أنت هنا: الرئيسية منح دراسية في اليونان للحصول على الماجستير في الزراعة المستدامة