منح حكومة الدنمارك للحصول على الماجستير والدكتوراه

Danish Government Scholarships for the academic year 2017/18

In accordance with the Cultural Agreement Program between Denmark and Egypt, the following scholarships are available for students from Egypt:
35  months for master's and PhD students, divided into periods of 5-10 months for master's students and 3-12 months for PhD students.

Deadline: March 1, 2017.

Purpose:
-  Scholarships are available for master's and PhD students in order to enable them to study or carry out research at a Danish university or a similar institution of higher education in Denmark.
-  In order to encourage the establishment and development of direct contacts and agreements between institutions in Denmark and Egypt, priority will be given to applicants who are affiliated with such projects.
-  Priority will also be given to applicants who want to study the language and culture of Denmark.

For application and more details, please visit:

للاستفسار يرجي التواصل مع أ. سكينة - إدارة البعثات - مجمع التحرير - وزارة التعليم العالي والبحث العلمي - القاهرة

أنت هنا: الرئيسية منح حكومة الدنمارك للحصول على الماجستير والدكتوراه