برامج الماجستير بجامعة برلين التقنية بالجونة

يتشرف مكتب العلاقات الدولية بالإعلان عن التقديم لبرامج الماجستير بأقسام هندسة الطاقة وهندسة المياه والتنمية الحضرية بجامعة برلين التقنية بالجونة

TU Berlin Campus El Gouna invites young professionals to submit their application for the 2017 - 2019 Master's degree programs in:

• Energy Engineering
• Urban Development
• Water Engineering
• IT for Energy
• Business Engineering - Energy

Deadline of Early Application Period: 28 February 2017.

All programs are taught in English. The students will graduate with a full Master's degree by Technische Universität Berlin, Germany. Next to their study time in El Gouna, Red Sea, they spend up to one year at TU Berlin’s main campus in Berlin, Germany.

The exceptional location of TU Berlin Campus El Gouna provides a state-of-the-art environment for studying and research, while serving as a bridge for scientific and intercultural exchange between Europe, the MENA region, and the other parts of the world.

Campus El Gouna - TU Berlin

For more information:
www.campus-elgouna.tu-berlin.de

Direct link to Application Documents:

Mansoura University "Official"

أنت هنا: الرئيسية برامج الماجستير بجامعة برلين التقنية بالجونة